Schoolkamp groep 8

De groepen 8 zijn van woensdag t/m vrijdag op schoolkamp geweest. Op de fiets vertrokken we naar Markelo. Onderweg hebben we al verschillende activiteiten gedaan en hebben we een roofvogelshow bezocht. 's Avonds mochten we zelf koken en natuurlijk hebben we weinig geslapen. De tweede dag was een sportieve dag. 's Avonds hebben we genoten van een bonte avond. Vrijdags zijn we moe maar voldaan weer vertrokken op de fiets naar Nijverdal. We hebben 3 geweldige dagen gehad.    

Pasen
Vandaag vieren we op school het paasfeest. Op "witte donderdag" zijn we begonnen we met een ontbijt waarbij de groepen 1 tot en met 8 door elkaar zaten.
In de groepen werd vervolgens het paasverhaal verteld en natuurlijk hebben we nog wat lekkers gekregen van de paashaas. Vrijdag zijn we vrij en kunnen we genieten van een lang paasweekend en daarna twee weken vakantie. 
We zien jullie graag allemaal 6 mei weer terug op school. 

 


Excursie groep 6

De groepen 6 zijn maandag op excursie geweest naar het Openlucht Museum in Arnhem. Ze hebben gewerkt aan een project over brood. Daarbij leerden de kinderen hoe een tarwekorrel uiteindelijk een lekker brood gaat worden. Natuurlijk hebben we ook zelf brood gebakken en die smaakte heerlijk! 's Middags mochten de kinderen het park zelf verkennen. Het was een geslaagde dag.